Nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor dit schooljaar!
Ons concept op u school? Er zijn dit schooljaar nog maar een beperkt aantal plaatsen. Neem contact op om uw voorkeurdatum te bekijken! Omdat het zo snel gaat staan de inschrijvingen voor volgend schooljaar ook reeds open!
Onze vlaggen zijn er
Al zeggen we het zelf...: "Ze zijn echt mooi!" 🙂. Binnenkort eindelijk in de 𝗦𝗰𝗵𝗼𝗹𝗲𝗻 wat kleur brengen na de donkere periode se! Wat denken jullie? #zinin😀 #staypositive
LET'S BOUNCE!!!!
We zijn al met meer dan 12.000 leerlingen die gaan springen, dansen en zingen! Meer dan 30 scholen over gans Vlaanderen zullen voor de eerste keer kennis maken met The Big Bounce! Ooh wat hebben wij er zin in om die lachende gezichten te zien!
Onze Blow Up Tent
Onze Blow Up Tent is Uniek in BENELUX. afmetingen 18m lang 10m breed muren 4m hoog en rooftop 6m hoog. De ultieme tent voor een echt party! Ze komt mee met The Big Bounce On Tour!
Het grootste springkussen festival  GAAT ON TOUR
Het grootste springkussen festival GAAT ON TOUR. We brengen het festival volledig op maat op jouw locatie. Zowel voor Lager Onderwijs als Secundair! Voor Hoger onderwijs hebben we onze waanzinnige Attracties voor volwassenen. The Big Bounce on Tour is meer dan enkel springen. We bouwen op maat een Dj Booth / Stage voorzien deco / Tent. Brengen Djs / Live Artiesten. Er wordt entertainment voorzien en we brengen BAR en EHBO tenten mee. De leerlingen krijgen een festival bandje en halen food & drinks met bonnetjes. Ze beleven dus een echt Big Bounce Festival. Dit kan uiteraard in combinatie met een sportdag, een schoolfeest, opendeurdag en veel meer. Tal van Opties en een unieke festival ervaring voor alle deelnemers. Wenst u een offerte ? info@thebigbounce.be